Ge mig Pepp!

Sjukdom och kakor gör inte precis så att man lyckas gå ner i på ett hälsosamt sätt. Vet inte ens om jag tror att jag kan gå ner i vikt, är det därför jag äter den där extra kakan som jag borde strunta i? Det är likadant med det där körkortet, jag har svårt att se mig själv ta det. Vart ifrån ska man få kraften att tro på sig själv så att man klarar av det man vill satsa på och klara av?

Annorlunda

Alltid velat bli något stort och bra, någon som folk ser upp till och säger " hon är så snäll rolig och spontan" Ville vara bäst på något för att folk skulle komma ihåg mig, men var sämre än medel måtta på i stort sätt allt i skolan. Så jag kanske va bäst på att vara sämst? Men Skolan stoppar in alla i fack, och nu vet jag att det finns massor som jag är grymt bra på, som folk uppskattar, och värderar högre än hur bra jag stavar på engelska. Synd att skolan skulle få mig att känna mig så värdelös.... ironiskt när det sen visade sig att jag har högre iq än medel Svensson... Man glömmer lätt bort att alla är bra på olika saker, och att kunskapen blir större med alla dessa olika människor, och att det borde uppmuntras att vara annorlunda, att man ska vara stolt över att inte alltid tänka och funka som alla andra, för då utvecklas vi alla.... ja det vore rätt tråkigt om det bara fanns en smak på livet.

skit hår

gahh idag är en sån där dag då man inte får ngt gjort, för att man står och fixar håret som man aldrig blir nöjd med. Tänkte ta passfoto, men nej det sket sig :P Fy vad värdelös man känner sig då!!! men aja alla har väl en sån dag ibland Hittade några bilder som fick mitt hår att framstå mindre ruffsigt :)

Önskar att det vore såhär !

KakBak

Så bakat kakor och tycker att det snart är dags att bjuda mina vänner på ett kafferep:) Någon som har några bra idéer om det?

Kanelbullens dag :D

Och det är såå här det kommer att kännas:

så här känner man sig när man städar ibland !

vanlig onsdag med träningsverk

4:e dagen träningsverk!!!! Ja flyttning borde stå på schemat varje vecka...kanske ska utbilda mig till flyttgubbe ;) Tur att poledansen kan komma igång nu. Faktiskt den bästa träningen jag gått på, kan starkt rekomendera denna träningsform! Detta är min grymma lärare ;)

thewayimake.blogg.se

Nu är det dags för ett nytt liv!

RSS 2.0