Lördags skoj

Regnet har tittat fram, men har endå lyckats få med mig sambon på joggingrunda två dagar på raken :) Tur det, annars hade jag inte fått ut mig själv!
Dagen till ära har ägnats åt flytt. Snacka om att man får träning!!! Springa upp och ner för trappor med tunga lådor. Hejja träningsverken jag kommer att ha i morgon.
Kan ju säga att jag inte tror att det gjorde ngt att jag tryckte i mig en hel pizza. Minns inte när jag var så hungrig sist, endå hade jag ätit frukost bara 3h tidigare. 
Så har ni också kompisar som ska flytta, se det som bästa gratis träningspasset ! 

Avslutar det hela med en nödvändig kopp kaffe ;)

soultorsdag

Idag så lyssnar älsklingen o jag bara på soulmusik, riktigt kul :) I går vart det jazz musik. Alltid kul att hitta nya favoriter :D

KakBak

Jag älskar burkar, och idag kom äntligen min "björnes magasin burk" , tre burkar ovanpå varandra om ni mins :)
Värt varenda öre:)

Vilket resulterade i att jag även var tvungen att baka kakor!

 
Favoriterna blev dem högst upp med amarulalikör/ kanel/ kaffe i, dem längst ner till höger med aprikos-te i :)
Himmla bra för bantningen detta va? Nja... så ska se om jag kan få ut min karl på promenad i regnet med mig...haha a lycka till xD

Plattmage

För er som också försöker få plattmage ;)
http://youtu.be/UJezMYvf8Ss
 

HOt HOt Hot ;)

Lite maginsperation:

Lite om Fett och hur förbränning av det funnkar

Kollat upp om kcal:
Ett kg fett innehåller 7 000 kcal. För att gå ner 1 kg fett behöver man därför göra sig av med 7000 mer än vad man får i sig.
En vuxen människa förbränner vid vila ca 1500 kcal/dygn, vid normala aktiviteter vanligen ca 1700-2700 kcal/dygn.Förbränning av mer kalorier än kroppen kan ta upp genom näringsintag leder till viktminskning. Omvänt förhållande leder till viktökning
Tabellen avser kcal vid 30 minuters löpträning, med olika personvikter samt fart/ansträngningar:

Slut på veckan

Putsa fönster borde räknas som motion. Ägnade 4 timmar åt det igår, och måste säga att det är ett underverk att jag inte har träningsverk idag med tanke på vilket runt springande det var. Sen dansades det ca 3 timmar..men hur mkt det hjälpte med det alkoholintaget.... så kan det nog inte räknas som fördel för min kommande plattmages :P Men lite kul måste man ha ibland med:) I morgon ska jag kolla upp ev. möjlighet att dra till sthlm, så jag kan få träffa mitt älskade hjärta igen <3

Övningar för rygg

Det här är mina rygg övningar som jag ska göra 4dagar i veckan, för att få bättre hållning, därmed mindre ont i ryggen, och starkare magmuskler

Mulet men glad iaf :)

Regnet öser ner, så blir ingen morgon promenad.
Blev en hälsosam herbalifefrukost iaf :)

Snart ska pappa och jag ut och övningsköra för första gången. Riktigt spännand:D

Har varit hos en som kollade på min rygg. Hon gav mig flera bra övningar som jag ska visa sen.

Ha det bra så länge ;)

Så var dagen slut

Så kvällen avslutades med ca 7kilometers promenad med Världens underbaraste tjej :) Dessutom lagade hon sin grymt goda gegga med keso bannan och kanel (+hemlis) till mig, det är väl både nyttigt och gott? Sjukt mättande iaf:)

Kycklingsallad, macka med salami och tre sorters tårtor stod också på menyn.

Resulltatet blev en hel mysig födelsedag med alla alla nära och kära, fast jo jag saknade min sambo sjukt mkt!

Imorgon blir det övningskörning, och förhoppningsvis ett välstrukturerat träningspogram :)Ett hjärta till alla er som gjorde min dag <3

Lagom?

Såg den här bilden:
 
 
Tycker att hennes armar är lite väl över tränade... är det snyggt eller fult att vara så tränad?
Jag tycker ju att resten av hennes kropp ser väldigt bra ut :)
Men väldigt sällan är det snyggt när man överdriver, så vad är lagom? 
 

Nyttigt med socker och fett :)

Idag fyller man ju år, så då blir det massa härligt fika med underbara vänner. TYpiskt va när man vill fixa figuren xD Någon som har något bra "bantningsfika" ? Det vore ju praktiskt!
Så mkt godare med bakelser än med mat!!!! Evulotinen kan väl fixa så att det blir nyttigt får vår kropp att ösa i oss socker och fett!? Det vore ju toppen... menar bin lever ju på honung! Sött om ngt...
Tror jag behöver en motivationsbild igen!

 
Japp så ska det se ut!!! 
Nu blir det iaf  4kilometers promenad för mig:)

SEGSTARTAD eller SUNT FÖRNUFT?

Jahopp första dagen,
Små sprang  7kilometer... haha kanske inte gör så mkt för magrutorna, men alltid ngt :)
Frågan är ju hur hårt ska man starta? Tidigare har startat stenhårt, villket resulterat i att jag blivit sjuk och fått lägga ner all träning. Så får man starta om på noll en månad senare. Så denna gången tar jag en försiktig start.
Tog en närmre kik på vad jag ätit idag :
fil med musli, stuvade mackaroner med bacon, snickerskaka, två mackor.... hmm kanske ingen vidare hälsosam mat somman bygger muskler på va? 
Nä får göra ngt åt det! vill bli smal på ett hälsosamt sätt, inte jag svälter ihjäl med onyttig mat sättet :)
                           

NU Kör VI !! Fettet Ska Bort!

Nu ska det göras, nu är det dags!!!
För tre år sen skaffade jag nya matvanor som gjorde att jag gick upp 20kilo! Men jag har alltid haft lätt till att gå ner i vikt, så jag gjorde inte direkt någon jätte ansträgning till att få bort det.
En halv insatts har gjort att jag "bara" gått ner ca 8kg på 2 år. 
Men nu får jag väl inse att min matsmältning har förändrats och att man kanske måste träna lite för att få bort de där sista kilona. Dessutom är det ju snyggt med lite muskler :D


Såg den här bilden på http://www.facebook.com/topfitnessgirls , och jag kände "kan hon så kan jag!!!"

Mitt mål är INTE att gå ner alla de där 20kg igen, jag var helt enkelt för smal innan. Men jag vill få det där 6packet!!!
Så vill jag självklart känna mig snygg när jag står där i underkläderna framför killen, och ja han tycker att jag är snygg som jag är. Men jag vill känna mig grymt jävla het helt enkelt!
Dessutom är det bara skönt att jag gör det här för min egna skull. Tror det ger mig bättre motivation än om jag skulle göra det för att han skulle tycka att jag inte dög som jag är.

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

thewayimake.blogg.se

Nu är det dags för ett nytt liv!

RSS 2.0